ALV: Nieuw bestuurslid en Erelid


Beste Leden,

We zijn alweer een maand in het nieuwe jaar en het rijseizoen 2020 komt steeds dichterbij.

Wij hebben ondertussen ook de Algemene Ledenvergadering achter de rug.

Hiervan ontvangen jullie nog de notulen, maar voor degene die er niet bij waren willen wij jullie twee bijzondere nieuwtjes niet onthouden.

Als eerste was er natuurlijk een wissel binnen het dagelijks bestuur. Loes heeft haar functie Treasurer na vele jaren neergelegd. Loes heeft tijdens de ALV afscheid genomen van haar plek met een mooie speech. Daarna heeft zij plaats gemaakt voor de opvolger.

Dustin en Jan hadden zich aangeboden om deze functie te bekleden en na een stemronde onder de leden, mag DUSTIN met een meerderheid van stemmen het stokje overnemen van Loes.

Gefeliciteerd Dustin!

Wij wensen hem veel succes!

Verder werden de leden die zich afgelopen jaar bovengemiddeld hebben ingezet voor het Chapter bedankt en worden komende tijd uitgenodigd voor een speciaal vrijwilligers uitje.

n lid werd nog extra bedankt. Aris, heeft zich jarenlang meer dan bovengemiddeld ingezet voor de club. Zo heeft hij jaren lang de website verzorgd en vele illustraties gemaakt voor flyers, patches, shirts etc. Vanwege zijn gezondheid zag je hem niet veel op de club en was hij voornemens om om deze reden zijn lidmaatschap op te zeggen. Wel zou hij graag nog door blijven gaan met het ontwerpen van de illustraties.

Het bestuur wil zo’n waardevol lid niet zomaar laten gaan en heeft besloten om hem ERE LID van het Amsterdam Chapter te maken. Dit werd door de aanwezige leden bevestigd met luid applaus.

Aris heeft deze benoeming met trots aangenomen.

Gefeliciteerd Aris!

Aankomend jaar is een bijzonder jaar. Wij bestaan namelijk 20 jaar. Hier zullen wij meerdere keren dit jaar bij stil staan met een mooi feest en de klassieke ‘Stelling van Amsterdam’ ride out. Maar daarover later meer……

Tevens wordt een mooie patch ter ere hiervan binnenkort aan alle leden overhandigd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors