Charity


Een grote groep Amsterdam Chapter Harley-Davidson rijders, evenals leden van bevriende Chapters en individuele rijders delen hun passie voor “The American Iron” graag met hen die tegenspoed in het leven ervaren, zoals families met langdurig zieke kinderen of bewoners van zorginstellingen. Deze Charity rijders besteden belangeloos tijd en energie aan het bezorgen van een glimlach op de gezichten van kinderen en ouders die een moeilijke fase in het leven doormaken, dat is een goed en bevredigend doel om voor te rijden!.

 

Agenda 2023:

  • Zaterdag 10 juni – Super Opkikkerdag Zeewolde
  • Zaterdag 8 juli – Brandweerdag Almere
  • Zaterdag 23 september – Super Opkikkerdag Zeewolde

 

Waarom zou iedereen eens mee moeten rijden?

Simpel argument; het intense gevoel dat jij mag ondervinden als je kinderen die ziek zijn (geweest) en hun familie, een moment van geluk en ontspanning brengt is geweldig. Elke motorrijder kan dit meemaken! Charity dagen zijn een bijzondere en onvergetelijke ervaring. Kijk maar eens op de foto’s.Een van onze Charity rijders sprak eens de wijze woorden:
– Een lauwe kop koffie bij het tankstation: € 1,20
– Een volle tank benzine: € 30,00
– De lach van een ziek kindje: onbetaalbaar!

 

Wat doen we?

Amsterdam Chapter is aanwezig bij Super Opkikkerdagen en de Gehandicapten/Brandweerdag in Almere. Maar doet ook aan andere leuke evenementen, zoals spreekbeurten op lagere scholen of ritjes voor vrijgezellendagen, dit alles uiteraard op en met Harley-Davidson motoren.

 

Hoe is het geregeld?

De data van de evenementen staan in onze agenda. Ons Chapter wordt meestal gevraagd om met 15 tot 30 motoren aanwezig te zijn, afhankelijk van het evenement. Rondje door het dorp rijden en iedereen heeft een Super(Opkikker)Dag. Er wordt altijd buitengewoon goed voor de inwendige mens gezorgd, de catering is overal prima! De deelnemers krijgen een aantal weken van te voren een persoonlijke e-mail over locaties en tijdstippen voor het aankomende evenement.

 

Dus….

Rij een keer mee! Er is inmiddels een flinke groep van vaste rijders, maar het aantal mag beslist nog groeien. Wij hopen ook jou te mogen begroeten op één of meerdere charitydagen.
Daarom: Meld je aan bij Charity Officer Jan Paul : janpaul@amsterdamchapter.nl

 

History: Charity & Harley-Davidson

In 1980 is Harley-Davidson begonnen met het officieel sponsoren van MDA patiënten. Charity hoort ook echt bij Harley rijders…

Sponsorss