Sponsors & Links


HOOFDSPONSORS EN SPONSORCLUB 100

WIL JIJ OOK HOOFDSPONSOR WORDEN ?
Een hoofdsponsor steunt  het Amsterdam Chapter en promoot de eigen onderneming door het publiceren van het eigen logo ( prominent zichtbaar op de home page) voorzien van hyperlink naar eigen website. Tevens wordt een deel van de sponsorpage beschikbaar gesteld voor tekst en logo. De website van Amsterdam Chapter ontvangt dagelijks enkele honderden unieke bezoekers, wellicht zijn daar prospects of klanten voor u bij. Deelname als hoofdsponsor is interessant voor uw linkbuilding en organische zoekresultaten op het www. Als extra toevoeging op voormelde mogelijkheid kan een hoofdsponsor ook beschikken over een volledige webpage, op deze page kan alle gewenste informatie van uw onderneming worden geplaatst met meerdere hyperlinks. Een hoofdsponsoring op de Amsterdam Chapter website is altijd de enige in uw eigen branche, wij plaatsen geen gelijksoortige branches als hoofdsponsor op de website. Voor publicatie wordt de sponsoring voor goedkeuring voorgelegd aan het bestuur. Het starttarief voor 1 jaar hoofdsponsor is 500 euro, verder afhankelijk van uw extra wensen, informeer naar de mogelijkheden »

WIL JIJ OOK AAN SPONSOR CLUB 100 DEELNEMEN ?
Door betaling van minimaal 100 euro geef je het chapter extra budget voor het ondernemen van activiteiten op een wijze die het bestuur goed dunkt, tevens kun je aanspraak maken op het dragen van de SPONSOR CLUB 100 patch, welke voor 10 euro verkrijgbaar is.  Hoe neem jij deel: Maak minimaal 100 euro over op giro 9352072 t.n.v. het AMSTERDAM CHAPTER te Amsterdam, met vermelding 1 jaar sponsor club 100, na ontvangst zal een vermelding en hyperlink of foto op de website worden geplaatst. SPONSOR CLUB 100 is alleen beschikbaar voor club members.

AMSTERDAM CHAPTER DE VOORZET, U DE OMZET !

HOOFDSPONSORS

Rosa Security specialist in leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in beveiligings oplossingen. Maatwerk is kenmerkend voor Rosa Security uiteraard zijn zij in staat om innovatief en efficiënt oplossingen te zoeken, specifiek voor uw situatie of bedrijf. Het Rosa Security dienstenpakket  is beproefd en bewezen, zodoende direct en adequaat toepasbaar in uw situatie of omgeving. Rosa Security; dè betrouwbare partner waar uw veiligheid gewaarborgd is!

Na zeventien jaar BP bij Tank en Wascentrum Zwart is het tijd voor een verandering! Wij hebben in Shell een partner gevonden die past bij onze ambities voor de toekomst.
Een mooi voorbeeld hiervan zijn de innovatieve brandstoffen van Shell, zoals de V-Power Euro 95 en V-Power Diesel, ontwikkeld in samenwerking met Ferrari. Tevens zijn wij nu in de gelegenheid om u het grootste spaarsysteem in Nederland (Air Miles) aan te bieden. Shell is marktleider in Nederland met het grootste netwerk aan tankstations, waar u regelmatig wordt verrast door spectaculaire promoties.
Ondanks dat wij onder een nieuwe naam en een nieuwe kleur verder zullen gaan, zal het volledige team van BP Zwart ook bij Shell station Zwart voor u klaar staan.
De ombouw van het tankstation zal in augustus van dit jaar plaats gaan vinden. Tot die tijd staan wij volledig voor u klaar als BP Zwart!
Met vriendelijke groet,
Jochen van der Voort

Diensten die wij op dit moment o.a. aanbieden: Tankstation, Bakery (inclusief bezorgen), Autowasstraat, Wasboxen, Stofzuigen, Kleding wassen, Honden wassen, Aanhangwagen verhuur, Telefoon/tablet reparatieservice, Osmose tanken.
J.H. Zwart’s Automobielbedrijf B.V. Ookmeerweg 501, 1067 MP Amsterdam T. 020-6104494 www.bpzwart.nl

STRACKE GARAGEDEUREN Specialist in Garage-en Industriedeuren. Specialist in Garagedeuren, wij verkopen, repareren alle merken garagedeuren. Novoferm is ons huismerk verder verkopen we aandrijvingen,onderdelen van de meeste merken jong en oud. Voor deskundig advies kunt u ons altijd bellen voor het maken van een vrijblijvend advies of offerte. De montage wordt uitgevoerd door onze eigen vakkundige monteurs. Met meer dan 12 jaar ervaring en gespecialiseerd in garagedeuren bedienen we iedereen in Noord Holland. In onze showroom hebben we 12 deuren staan om de deur te kunnen zien werken in diverse uitvoeringen  zoals Sectionaaldeuren, Openslaand, Schuifdeur of Kanteldeur voor iedere wens een deur. Indien noodzakelijk maken we de deuren op maat. Voor Industriedeuren voeren we het merk Alphadeuren een goede deur met een goede prijs-kwaliteits verhouding. Wij leveren en repareren alle deuren, u krijgt altijd een eerlijk advies. U kunt onze website bezoeken voor de actuele akties en een onze showroom virtueel bezoeken. Bel of mail ons met uw vragen of voor een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Waar een ander stopt gaan wij verder. U bent van harte welkom.
STRACKE GARAGEDEUREN  De Corantijn 3  1689 AN Zwaag  0229-218411 info@stracke.nl

Fishtank media is 1 bonk Creativiteit. De webdesigners ontwerpen uw website of webshop geheel op maat, geheel naar uw wensen. Fishtank media designers bieden een totaalpakket van webdesign, grafisch ontwerp, zoekmachine marketing, huisstijl ontwerp, social media enz. De Webdesigner en Webbouwer staan te trappelen om uw website, webshop of huisstijl te ontwerpen! Fishtank media verzorgd de hosting, software en basiswebsite voor Amsterdam Chapter. Lees meer op fishtankmedia.nl

 Onderstaand zijn de SPONSOR CLUB 100 deelnemers vermeld, klik eens op hun logo.

Dutchy G’s Motor Workshop is een kleinschalige motorzaak waar met kwaliteit, ervaring, passie en aandacht  motorfietsen worden onderhouden, gerepareerd, verbouwd en gebouwd. Bij onderhoud van uw HD blijft de garantie  op uw motor gewoon van kracht, omdat wij met originele HD onderdelen, gereedschap en diagnosecomputer volgens voorgeschreven onderhoudsschema’s werken. Dit alles tegen redelijke prijzen. Met meer dan 30 jaar aan ervaring en gespecialiseerd in Harley-Davidson motorfietsen vind je ons slechts een kwartiertje rijden onder Amsterdam, aan de Ringvaart vlakbij Kaag-eiland.  Wij geven u als klant juiste en eerlijke informatie en ook voor een second opinion kunt u bij ons terecht. Een greep uit ons service pakket is onder andere, de- en montage van banden incl. balanceren, met laser uitlijnen, spuitwerk en schadeherstel. Natuurlijk kunnen wij ook motortuning uitvoeren, cilindervergrotingen, aanpassingen van de uitlaat (Kess-Tech specialist) en andere wensen voor u waarmaken. Tuning doen wij in overleg met u met Screaming Eagle Super Tuner van HD, of ATAL Diag4Bike Tuning.  Met regelmaat worden er technische trainingen gegeven voor de Harley rijder die toch ook zelf meer over onderhoud wil weten.
Kijk eens op onze website, of kom langs. Bel 0252- 545732  of mail sales@dutchyg.com voor een afspraak dan maken we echt tijd voor je.
Op zaterdag is er vrije inloop. (lunchpauze 12.30-13.30u)
Huigsloterdijk 238, 2157LN Abbenes/Huigsloot, www.dutchyg.com
De Nespresso koffiemachine voor u klaar.
Tot ziens,  Team Dutchy G.!

Laseur motoren is al 26 jaar actief in Almere.
Bij Gert-Jan Laseur kun je terecht voor accesoires, performance upgrades qua remmen, vering en vermogen. Ook doen wij complete revisies van Shovelheads, Evos en Twin Cams.
Wij hebben al ruim 20 jaar een geremde testbank om zowel carburateur als injectiefietsen perfect af te stellen!
Uiteraard doen we behalve complete verbouwingen ook gewone beurten.
Gert-Jan is al 21 jaar actief in de dragracesport en doet dit uiteraard met een Harley-Davidson. Meer dan 10 Nederlandse en twee Europese titels hen ik inmiddels behaald en graag gebruik ik mijn kennis en ervaring op de klant zijn motorfiets.

Geen sjaaltjes en kraaltjes, maar pure passie voor Harley-Davidson en de motorsport!

Louis van de Vuurst Fotograaf Voor al uw sportfotografie en reclame, of gewoon gezellig familie, vrienden,
of met je Harley op de foto, het is allemaal mogelijk.
Mailadres info@vuurstphoto.com

Bij Marjan. Vroeg op pad en nog niet ontbeten? Toe aan een stevige lunch of de maag knort om een goede maaltijd? Gewoon behoefte aan een verse kop koffie en een hapje of snack voor wat extra energie? Waar moet je dan zijn? Bij Marjan natuurlijk! Voor iedereen die onderweg is, vrachtwagenchauffeur, motorrijder, automobilist of voetganger. Van vertegenwoordiger tot koerier, van zakenman/vrouw tot particulier. In het gezellige restaurant kunt u op adem komen en de inwendige mens versterken. Uitgebreide menukaarten voor ontbijt, lunch en diner. Alle maaltijden met keuze uit zelfgemaakte frites, gekookte of gebakken aardappels en verse groente. Wisselend dagmenu. Ook voor een broodje, kleine warme gerechten en een kop koffie/thee met een lekker stuk appeltaart. Liever afhalen? Dat kan ook, warme en koude maaltijden. Tevens voor uw catering. U bent van harte welkom Bij Marjan, wegrestaurant aan de Australiëhavenweg 112 Amsterdam, vlakbij de afslagen Westpoort en IJmuiden.

ANNIKA WIJN FOTOGRAAF
Over Annika,
Ik ben fotograaf in de regio Purmerend en omstreken. Ik heb gestudeerd aan de Fotoacademie Amsterdam. Ik heb mooie opdrachtgevers als bedrijfsfotograaf en vindt het geweldig om de zakelijke klant te combineren met de particulieren klanten voor bijvoorbeeld bruiloft fotografie.
Bekijk hier mijn portfolio>Contact Annika Wijn Fotografie annika@valvekens.nl

C. en J. Markus & Zn. BV aannemersbedrijf grond-, weg- en waterbouw. Voor aanleg en onderhoud, ook ecologisch, van groenvoorzieningen, grond-, weg-, waterbouwkundige werken. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark. Graafmachines van groot tot klein, trekkers met een scala aan aanbouwwerktuigen, versnipperaars en grondbewerkingsmachines  voor spitten, frezen, rotoreggen, inzaaien e.d. Lees meer over diensten, projecten en het verleden >>

Met meer dan 25 jaar ervaring staat Jabroer vakschilders uit Purmerend bekend als een gerenommeerd bedrijf wat vakwerk tegen een redelijk tarief kan realiseren. Gebruikmakend van klassieke tot de meest moderne technieken en producten mag Jabroer indrukwekkende referenties als De Westertoren en het Concertgebouw vermelden. Lees alles over Jabroer vakschilders >>

Balvert’s Kiosk op de brug van de Herengracht, tussen Leidsestraat en Koningsplein, is daar al gevestigd vanaf mei 1983. Wij verkopen van snoep tot lekkere broodjes en van een lekker vers kopje koffie tot een koud frisdrankje. Je kan bij ons dag en nacht terecht, voor een o.a. een lekker broodje Bal, een HotDog of een lekker pittig broodje Hete Kip.
Balvert’s Kiosk voor heel veel lekkers ! lees meer op ze website van Balvert>

T&T Productions verzorgt voor u Amsterdamse Artiesten in een Mokumse Ambiance. T&T Productions voor al uw feesten en partijen, van Dj tot live artiesten. Vooral de Mokumse Ambiance is onze specialiteit. Artiesten zoals, Michel Bak, Jeffrey van Vliet en Tjerk doen het goed bij het publiek. Maar ook… Ben Cramer, Imca Marina of Wolter Kroes kunt u bij ons boeken. Er zijn nog veel meer artiesten waaruit u een keuze kunt maken. Dit is maar een selectie uit onze portfolio. Wilt u ze allemaal rustig kunnen bekijken klik dan hier>

Ölmühle Kollig
Lekker onbezorgd rijden in de Eifel, eten & drinken, gezelligheid bij het kampvuur en overnachten op een prachtige plek weg van alle drukte?
Zoek maar niet verder, wij kunnen het voor je regelen!

Voor meer informatie kunt u altijd bellen +49 2654 8816600
of een email sturen naar: info@olmuhle-kollig.com

Tot snel!  Sylvia, Tom en Yunia

Voor meer info:  www.olmuhle-kollig.com

Na een periode van revalidatie mag u naar huis, een mooi moment! Tijdens uw revalidatie kon de instelling u van de nodige hulp en middelen voorzien, maar thuis zijn die meestal niet voor handen. Er moeten dus aanpassingen gedaan worden, bijvoorbeeld hulpmiddelen om u veilig te verplaatsen. Meestal gaat dat gepaard met een hoop formulieren, telefoontjes of procedures. Het zijn vaak dingen waar u nu niet mee bezig wilt zijn of uw naasten mee wilt belasten. Daarom staan wij voor u klaar.

ThuisKlaar maakt uw huis klaar, zodat het weer een prettig en veilig thuis voor u wordt!

Waarom ThuisKlaar?

Wij denken niet in hokjes en beperken ons niet tot de standaard oplossingen. Iedere situatie is immers anders. Daarom kijken we wat u met uw beperking in uw eigen leefomgeving nodig heeft. Wij zien geen beperkingen, want met uw beperking wordt u al vaak genoeg  geconfronteerd.

Ieder mens is uniek, dus onze oplossing ook.

Voor informatie en vragen nodigen wij u graag uit op onze website: www.thuisklaar.com

Gerard Sigaar, deelnemer aan SPONSOR CLUB 100

Auke Stieber, deelnemer aan SPONSOR CLUB 100

Sponsors