Sponsors & Links


HOOFDSPONSORS EN SPONSORCLUB 100

WIL JIJ OOK HOOFDSPONSOR WORDEN ?
Een hoofdsponsor steunt  het Amsterdam Chapter en promoot de eigen onderneming door het publiceren van het eigen logo ( prominent zichtbaar op de home page) voorzien van hyperlink naar eigen website. Tevens wordt een deel van de sponsorpage beschikbaar gesteld voor tekst en logo. De website van Amsterdam Chapter ontvangt dagelijks enkele honderden unieke bezoekers, wellicht zijn daar prospects of klanten voor u bij. Deelname als hoofdsponsor is interessant voor uw linkbuilding en organische zoekresultaten op het www. Als extra toevoeging op voormelde mogelijkheid kan een hoofdsponsor ook beschikken over een volledige webpage, op deze page kan alle gewenste informatie van uw onderneming worden geplaatst met meerdere hyperlinks. Een hoofdsponsoring op de Amsterdam Chapter website is altijd de enige in uw eigen branche, wij plaatsen geen gelijksoortige branches als hoofdsponsor op de website. Voor publicatie wordt de sponsoring voor goedkeuring voorgelegd aan het bestuur. Het starttarief voor 1 jaar hoofdsponsor is 500 euro, verder afhankelijk van uw extra wensen, informeer naar de mogelijkheden »

WIL JIJ OOK AAN SPONSOR CLUB 100 DEELNEMEN ?
Door betaling van minimaal 100 euro geef je het chapter extra budget voor het ondernemen van activiteiten op een wijze die het bestuur goed dunkt, tevens kun je aanspraak maken op het dragen van de SPONSOR CLUB 100 patch, welke voor 10 euro verkrijgbaar is.  Hoe neem jij deel: Maak minimaal 100 euro over op giro 9352072 t.n.v. het AMSTERDAM CHAPTER te Amsterdam, met vermelding 1 jaar sponsor club 100, na ontvangst zal een vermelding en hyperlink of foto op de website worden geplaatst. SPONSOR CLUB 100 is alleen beschikbaar voor club members.

AMSTERDAM CHAPTER DE VOORZET, U DE OMZET !

HOOFDSPONSORS

Fishtank media is 1 bonk Creativiteit. De webdesigners ontwerpen uw website of webshop geheel op maat, geheel naar uw wensen. Fishtank media designers bieden een totaalpakket van webdesign, grafisch ontwerp, zoekmachine marketing, huisstijl ontwerp, social media enz. De Webdesigner en Webbouwer staan te trappelen om uw website, webshop of huisstijl te ontwerpen! Fishtank media verzorgd de hosting, software en basiswebsite voor Amsterdam Chapter. Lees meer op fishtankmedia.nl

Rosa Security specialist in leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in beveiligings oplossingen. Maatwerk is kenmerkend voor Rosa Security uiteraard zijn zij in staat om innovatief en efficiënt oplossingen te zoeken, specifiek voor uw situatie of bedrijf. Het Rosa Security dienstenpakket  is beproefd en bewezen, zodoende direct en adequaat toepasbaar in uw situatie of omgeving. Rosa Security; dè betrouwbare partner waar uw veiligheid gewaarborgd is!

Welkom bij Tankstation Zwart

Al sinds 1967 het vertrouwde adres in Amsterdam-Osdorp voor benzine, diesel en lpg. Opgericht door de heer en mevrouw Zwart.

Onder de naam Zwart’s Witte Pompen, werd ons tankstation een begrip in Osdorp. In januari 1989 namen de dochter van de heer en mevrouw Zwart Clara en haar man Henk het bedrijf over. Na de verhuizing in 2000 naar de locatie aan de Ookmeerweg zijn we gaan samenwerken met BP onder de naam BP Zwart. In augustus 2017 zijn we overgestapt van BP naar Shell en hebben ook de naam iets aangepast naar Tankstation Zwart.

De volgende generatie stond al weer te trappelen om het familiebedrijf, opgericht door zijn opa en oma, voort te zetten. In januari 2013 nam Jochen van der Voort de leiding van het bedrijf over waarmee de overgang naar de 3e generatie een feit was. Dankzij de jarenlange trouwe steun van onze klanten kunnen wij dit familiebedrijf in ere houden. Hier zijn we uiteraard enorm trots op en zijn onze zeer gewaardeerde klanten ontzettend dankbaar.

Diensten die wij op dit moment o.a. aanbieden: Tankstation, Bakery (inclusief bezorgen), Autowasstraat, Wasboxen, Stofzuigen, Kleding wassen, Honden wassen, Aanhangwagen verhuur, Telefoon/tablet reparatieservice, Osmose tanken.

J.H. Zwart’s Automobielbedrijf B.V. Ookmeerweg 501, 1067 MP Amsterdam T. 020-6104494. www.tankstationzwart.nl

InstantDEG Steigerverhuur is ontstaan uit de fusie van de Amsterdamse Steigerverhuurbedrijven Instant Steigerverhuur BV en DEG Steigerverhuur. Opgeteld hebben wij ruim 50 jaar kennis en ervaring van verhuur van steigers en steigerbouw. Onze vereende krachten, toekomstbestendige visie en indrukwekkend portfolio maken dat u met ons zonder twijfel kiest voor de beste partij in de steigerverhuurbranche.

Broodje van Toen

Een heerlijk broodjes restaurant in het centrum van Haarlem.

 

 Onderstaand zijn de SPONSOR CLUB 100 deelnemers vermeld, klik eens op hun logo.

Dutchy G’s Motor Workshop is een kleinschalige motorzaak waar met kwaliteit, ervaring, passie en aandacht  motorfietsen worden onderhouden, gerepareerd, verbouwd en gebouwd. Bij onderhoud van uw HD blijft de garantie  op uw motor gewoon van kracht, omdat wij met originele HD onderdelen, gereedschap en diagnosecomputer volgens voorgeschreven onderhoudsschema’s werken. Dit alles tegen redelijke prijzen. Met meer dan 30 jaar aan ervaring en gespecialiseerd in Harley-Davidson motorfietsen vind je ons slechts een kwartiertje rijden onder Amsterdam, aan de Ringvaart vlakbij Kaag-eiland.  Wij geven u als klant juiste en eerlijke informatie en ook voor een second opinion kunt u bij ons terecht. Een greep uit ons service pakket is onder andere, de- en montage van banden incl. balanceren, met laser uitlijnen, spuitwerk en schadeherstel. Natuurlijk kunnen wij ook motortuning uitvoeren, cilindervergrotingen, aanpassingen van de uitlaat (Kess-Tech specialist) en andere wensen voor u waarmaken. Tuning doen wij in overleg met u met Screaming Eagle Super Tuner van HD, of ATAL Diag4Bike Tuning.  Met regelmaat worden er technische trainingen gegeven voor de Harley rijder die toch ook zelf meer over onderhoud wil weten.
Kijk eens op onze website, of kom langs. Bel 0252- 545732  of mail sales@dutchyg.com voor een afspraak dan maken we echt tijd voor je.
Op zaterdag is er vrije inloop. (lunchpauze 12.30-13.30u)
Huigsloterdijk 238, 2157LN Abbenes/Huigsloot, www.dutchyg.com
De Nespresso koffiemachine voor u klaar.
Tot ziens,  Team Dutchy G.!

Louis van de Vuurst Fotograaf Voor al uw sportfotografie en reclame, of gewoon gezellig familie, vrienden,
of met je Harley op de foto, het is allemaal mogelijk.
Mailadres info@vuurstphoto.com

Balvert’s Kiosk op de brug van de Herengracht, tussen Leidsestraat en Koningsplein, is daar al gevestigd vanaf mei 1983. Wij verkopen van snoep tot lekkere broodjes en van een lekker vers kopje koffie tot een koud frisdrankje. Je kan bij ons dag en nacht terecht, voor een o.a. een lekker broodje Bal, een HotDog of een lekker pittig broodje Hete Kip.
Balvert’s Kiosk voor heel veel lekkers ! lees meer op ze website van Balvert>

Na een periode van revalidatie mag u naar huis, een mooi moment! Tijdens uw revalidatie kon de instelling u van de nodige hulp en middelen voorzien, maar thuis zijn die meestal niet voor handen. Er moeten dus aanpassingen gedaan worden, bijvoorbeeld hulpmiddelen om u veilig te verplaatsen. Meestal gaat dat gepaard met een hoop formulieren, telefoontjes of procedures. Het zijn vaak dingen waar u nu niet mee bezig wilt zijn of uw naasten mee wilt belasten. Daarom staan wij voor u klaar.

ThuisKlaar maakt uw huis klaar, zodat het weer een prettig en veilig thuis voor u wordt!

Waarom ThuisKlaar?

Wij denken niet in hokjes en beperken ons niet tot de standaard oplossingen. Iedere situatie is immers anders. Daarom kijken we wat u met uw beperking in uw eigen leefomgeving nodig heeft. Wij zien geen beperkingen, want met uw beperking wordt u al vaak genoeg  geconfronteerd.

Ieder mens is uniek, dus onze oplossing ook.

Voor informatie en vragen nodigen wij u graag uit op onze website: www.thuisklaar.com

American Bikestore is het alles onder één dak adres op het gebied van Harley-Davidson.

Wij hebben een ruime collectie Harley-Davidson motoren in onze showroom. We hebben altijd tussen de 50-60 occasions op voorraad, van sportster tot streetglide.

Wij hebben een moderne werkplaats waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie, tuning en customizing. Bij onze officiële Harley-Davidson opgeleide monteurs is uw motor in professionele handen.

Neem een kijkje op onze website, heeft u vragen bel en/of mail ons vrijblijvend.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom voor een lekker bakje koffie of een proefrit.

Tot ziens bij American Bikestore.

Gerard Hoogeboom, deelnemer aan SPONSOR CLUB 100

Kees Righart, deelnemer aan SPONSOR CLUB 100

Patrick Smit, deelnemer aan SPONSOR CLUB 100

Arend-Jan, deelnemer aan SPONSOR CLUB 100

Dustin van den Horn, deelnemer aan SPONSOR CLUB 100

Ton Moseman, deelnemer aan SPONSOR CLUB 100

Jan Markus, deelnemer aan SPONSOR CLUB 100

Ton van Wijnbergen, deelnemer aan SPONSOR CLUB 100

Theo de Wit, deelnemer aan SPONSOR CLUB 100

Sponsorss