DISCLAIMER


Deze website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van enkele (hyper)links, zijn eigendom van het Amsterdam Chapter. Het is niet toegestaan om deze website of gedeelten daarvan te publiceren, te kopieren, op te slaan of op enige andere wijze te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van het Amsterdam Chapter.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het Amsterdam Chapter is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De inhoud van deze site is slechts bedoeld als informatie.

Het Amsterdam Chapter doet zijn uiterste best om de informatie op deze site zo actueel en volledig mogelijk te houden. Toch kan het voorkomen dat informatie onjuist of onvolledig is. De inhoud kan daarom zonder vooraankondiging wijzigen. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Alle informatie, foto’s en logo’s op deze website dienen voor persoonlijk gebruik, Verspreiding of doorgeleiding van deze informatie, foto’s of logo’s, op welke manier dan ook, is niet toegestaan. Niets van deze website mag zonder toestemming worden gebruikt voor andere websites.

Amsterdam Chapter verwerpt alle verantwoording maar ook deelname aan; fishing, spamming, hacking, oneigen gebruik van deze website, het distribueren van ongewenste e-mail, het infiltreren in apparatuur van bezoekers van deze website, kortom alle activiteiten welke de bezoekers van deze website enerlei kunnen benadelen.

Bepaalde (hyper)links in deze website leiden naar websites buiten deze website. Deze websites zijn geen eigendom van het Amsterdam Chapter. Indien deze links worden geactiveerd dan verlaat men deze website. Het Amsterdam Chapter aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten deze website. Op deze website en deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

AMSTERDAM CHAPTER

Sponsorss