Erehaag voor Ivo

Beste leden van het Amsterdam Chapter,

 

Aanstaande vrijdag 10 september wordt ons voormalig Chapterlid Ivo de Heus gecremeerd. Ivo is 57 jaar geworden.

 

Zijn vrouw Joke en onze Roadcaptains zouden het een enorme eer vinden als er een mooie erehaag door onze motoren wordt gevormd.

 

Deze oproep is voor een ieder die dat graag wil doen, voor Joke, Ivo, familie en vrienden. Een moment om niet snel te vergeten.

 

De tijdslijn is als volgt:

 

 • Ivo wordt rond 14.45 uur op Zorgvlied verwacht.
 • Als wij er zijn tussen 13.45 uur en 14.00 uur kunnen we de motoren opstellen.
 • De plechtigheid is om 15.30 uur, die kunnen wij niet bijwonen. Er mogen maar 50-55 mensen in de aula en Joke heeft daar een lijst van gemaakt.
 • Wij wachten dus buiten van 14.00 uur tot 16.00 uur en als de plechtigheid binnen voorbij is kunnen we meelopen achter de kist aan naar de “wigwam”, het crematorium op Zorgvliet.
 • Na de plechtigheid kunnen we een borreltje op Ivo nemen en dan kan een ieder weer huiswaarts keren.

 

Ik heb vernomen dat Joke het erg fijn zou vinden als iedereen die komt zijn clubvestje met onze clublogo’s aantrekt.

 

Adres:

Begraafplaats Zorgvlied

Amsteldijk 273 (achter “de Mirandabad”)

1079 LL Amsterdam

 

Je mag mij mailen als je komt, maar het hoeft niet. Ik denk dat ik voor Joke en nabestaanden spreek dat iedereen een grote opkomst geweldig zou vinden.

 

Met vriendelijke groet

JP

Charity Officer Amsterdam Chapter

T: 06-10902074

E: heemskerkjp@xs4all.nl

 1. We waren er vandaag op 10-09-2021 met een flink aantal motorliefhebbers; meer en deel Amsterdam Chapter leden, maar ook een stuk of 10 BMW’s, ik signaleerde zelfs een Triumph en een Yamaha Fazer als ik het goed heb, maar we waren er allemaal voor de familie van Ivo. Ik ben er van overtuigd dat het moment waarop Ivo in de begrafeniswagen door de haag van mensen met motoren heen reed die hun motoren lieten brullen een onvergetelijke indruk heeft gemaakt.

  Dit is het laatste wat we voor hem en zijn familie hebben kunnen betekenen, Vaya con dios Ivo !

  Sailor Jerry (Lid Amsterdam Chapter)

 2. Ik had het voor recht als 1 van de genodigden te zijn.Ik heb zeer veel respect gehad voor de opkomst van de leden van het Chapter.Hier uit blijkt hoe geliefd Ivo bij het Chapter nog steeds was.Ivo was het niet gegund om het hele traject van chemotherapie en van alles nog aan tegaan.De tijd heeft hem helaas ingehaald.Ik heb het ook als heel fijn ervaren dat ik zelfs niet door vele Chapter leden niet vergeten ben.Ik zou zo zeggen we houden Ivo in onze gedachten zo als hij was,met een kelk Westmalle trippel.Rust zacht Ivo,en zoals Joke het vertelde,we zien elkaar aan de overkant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors